Open Waterlandse in Purmerend 

Voor Jens Lek werd het vandaag een mooie wedstrijddag in Purmerend bij het Open Waterlandse judotoernooi.
 
Hij wist zijn eerste wedstrijd op beslissing te winnen en in zijn 2e wedstrijd wist hij te winnen met een mooie Harai Goshi. In de wedstrijd voor de gouden plak verloor hij helaas en werd hij knap tweede in zijn poule.
 
Helaas wisten Amber, Jorn, Nigel en Roan vandaag geen prijs te winnen 

 
 
 
Fuyiama Abcoude 
 
Zondag 11 november is in Abcoude het eerste Fuyiama toernooi van dit seizoen gehouden.
Het was de eerste keer dat er ook kinderen vanuit de locatie Petteflet hebben meegedaan.Het was een leuk toernooi en voor veel deelnemers was het de eerste keer dat ze aan een toernooi buiten de club hebben meegedaan.
 
Judoschool Blaauw feliciteert Amy, Bas, Bjorn, Boaz, Jens, Joey, Martijn, Sem met het behalen van hun eerste prijs
 
2e plaatsen waren er voor: Amber, Bas, Floris, Isa, Julia, Ruben, Thijmen
 
3e plaatsen waren er voor: Benjamin, Jesse, Justin, Kyan, Lars, Lucas, Mark, Mathieu, Mecx, Nigel, Nikita, Pedro, Roan, Robin, Rutger, Sebastian, Sem, Sep, Sylvie, Thijs, Tijm, Verena, Wesley
 
 
 
 
 
Open dag bij Plux 
 
Op zondag 9 oktober was er een open les bij Plux Uithoorn. De kinderen kwamen bezweer en enthousiast van de mat.
 
 
Eerste lessen bij Plux 
 
De judolessen bij PLUX Uithoorn zijn van start gegaan. 
 
 
Judolessen bij Plux Uithoorn  
 
Op dinsdag 4 septemer beginnen de judolessen bij Plux in Uithoorn. Geef je op voor een proefles of kijk voor meer informatie bij Info.

 
Judoseizoen begint weer  

In de week van 27 augustus beginnen de judolessen weer in de Ronde Venen. Wij hopen dat iedereen is uitgerust en een fijne vakantie heeft gehad.
  
 
 
Examens bij de Pettteflet 
 
In de laatste les voor de zomervakantie hebben ook de kinderen van de Petteflet examen gedaan. De kinderen deden het hartstikke goed en hebben allemaal een slip voor op de band en diploma ontvangen. 

Afbeelding invoegen
 
Zomervakantie 

Voor de leerlingen in Wilnis begint de judo zomervakantie. Judoschool Blaauw wenst iedereen een fijne vakantie en we hopen iedereen weer te zien in het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen start in de week van 27 augustus.
 
Afbeelding invoegen 
 
Examens 21 juni tot en met 23 juni

Afgelopen week is de 2e week van de examens gehouden. Iedereen heeft goed zijn best gedaan en laten zien wat er dit seizoen is geleerd aan de diverse technieken. Iedereen gefeliciteerd met de behaalde band of slip.
 
Afbeelding invoegen
 
Examens 7 juni tot en met 9 juni

Het einde van het judo seizoen nadert weer dat betekent dat de judoka's hun geleerde technieken mogen laten zien tijdens het judo- examen aan ouders en andere belangstellende. (Klik op foto voor fotoalbum)

Afbeelding invoegen